Torsten bredskägg

Description:

46a85dec9cc7243f1df966b4a23b7889.jpg
Torsten är en enkel själ, som djupt inom sig börjat tröttna på banditlivet. Han måste ta hand om sin familj, och planerar att flytt familjen till Remus så att de aldrig sk behöva gå hungriga, han ser helt enkelt Remus som hans biljett till ett bättre liv.

Bio:

Torsten Bredskägg är en ful fisk, precis som hans far, den ökände stråtrövaren Bengt Bredskägg. Så fort hans skägg nådde nedanför nyckelbenen, alltså knappt inne i tonåren, fick han följa med sin far ut på plundringståg för att dryga ut familjens kassa. Inga jobb fanns i den lokala gruvan, och Bengt, Torsten, Torstens mor Anni-Frid och Torstens tre småsystrar Rosa, Viola och Maskros behövde ju mat på bordet.
Torsten var en naturbegåvning på att röva och ta, så far och son blev snart ett bra lag, tills den där dagen då allt gick käpprätt åt helvete.
Ett rackarns nesligt bakhåll av soldater slutade med att Bengt blev kvar med en pil genom knäet medan Torsten sprang till skogs.
Torsten fattade att de skulle kunna hitta honom om han gick hem, så han begav sig snabbt åt helt andra hållet, fast besluten att fortsätta på brottets bana för att få ihop pengar till familjen, och försöka hitta sin far, om han är i livet.

Torsten bredskägg

stål eld och blod jonasdavidsson91